API

Yrityksemme Texti.fi:n Traffic Platform –julkaisualustalla on mahdollista lähettää tekstiviesti automaattisesti käyttäen yksinkertaista API-sovellusta (Application Programming Interface). Sovelluksen avulla tekstiviestin välitön lähettäminen järjestelmästänne on mahdollista aina silloin kun dataa on lähetettävä käyttäjillenne/asiakkaillenne.

Lähetä sovelluksesta

Vastaanota tekstiviesti internetin kautta


Vastaanota toimitusraportit

Vain muutama käyttötapa

Muistutukset tapahtumista, vierailuista, deadlineista/aikarajoista.
Tiliotteet tai muutokset tiedoissa.
Tiedot toimitustilanteesta.
Monitasoinen tunnistusprosessi – käyttäjätunnukset tekstiviestillä lähetettyinä salasanojen ja muiden turvallisuutta parantavien tunnistusmenetelmien lisäksi.
Ja kaikki muut tilanteet, missä vaaditaan nopeaa tiedonsiirtoa käyttäjälle vaihtoehtoisia kanavia pitkin, joista he ovat hyvin tavoitettavissa.

Sovelluksen käyttöönotto

Tekstiviestin lähettäminen ja muut toiminnot voidaan ottaa käyttöön yksinkertaisella ja selkeällä API-liitännällä. Koska informaatio siirtyy HTTP:n tai SMPP:n kautta, siirto voidaan helposti tehdä useimmissa ohjelmointikielissä. Kun olet saanut tilin Texti.fi – alustalle, sinulle lähetetään yksilöllinen avain API:n käyttöä varten sekä kaikki tarvittava ohjeistus API:n käyttöönottoon omassa järjestelmässäsi.

Aloita ilmaisella demotilillä

Rekisteröidy, tutustu sovellukseen, ja ala käyttää Traffic-julkaisualustaa jo tänään.


Tekstiviesti Suomeen 0.045€ ja vähemmän, riippuen pituudesta. Ilman asennus ja kuukausimaksua. Ota yhteyttä meihin, että tarjoamme erikoistarjousta erityisesti sinulle.

Yrityksestämme

Texti.fi on Baltian viestipalvelumarkkinoiden johtava yritys. Se on toiminut vuodesta 2005, ja sen palvelujen avulla on lähetetty miljoonia viestejä ja toteutettu tuhansia kampanjoita. Yrityksemme pääpalvelu on tekstiviestien lähettäminen. Päämarkkinamme ovat Pohjois- ja Itä-Euroopassa, mutta tarvittaessa tarjoamme tekstiviestipalvelut myös maailmanlaajuisesti. Palvelujamme ovat käyttäneet tuhannet yritykset, joihin kuuluu monikansallisia pankkeja ja muita rahoituslaitoksia, vakuutusyhtiöitä, ostoskeskuksia, markkinointitoimistoja, hallinnollisia organisaatioita ja jopa joitakin lentoyhtiöitä.